MALING FRA KEIM FOR DRØMMHJEMMET DITT.

KEIM MALING FOR VARIG VERDI.

KEIM Silikatmaling er ekstremt holdbare, mineralbaserte malinger som egner seg for både utvendige og innvendige overflater.

KEIM Mineral Paints med STS AS i Norge, har alltid jobbet direkte med huseiere og privatpersoner for å tilby skreddersydde løsninger, råd og støtte før oppstart og som det beste for din bygning. Keim og STS forstår at maling av hjemmet ditt er en investering i bygningens fremtid og forsøker å gi all informasjonen du måtte trenge.

I tillegg til en rekke teknisk informasjon nedenfor har vi også inkludert en lenke til en sammendragsside med de viktigste grunnene til å velge KEIM-maling for din eiendom. 

En bygning utvendig kan ofte ha behov for en ny start der eksisterende maling fjernes. Dette for å frigi underlaget og derved sikre at du får en bygning som står i mange, mange år med riktig produkt som avsluttende behandling. Maling er faktisk ikke maling og i 99% av de skader vi i STS ser er forsaket av feil behandling.

STS tilbyr deg som kunde hjelp og støtte fra planleggingsstadiet og frem til ferdig resultat. Dette omfatter befaring på stedet for å avdekke hvilket tiltak og behov som er nødvendig for et resultat som vil vare i flere 10 år. Vi følger gjerne også opp under arbeidene om dette er ønskelig.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.n

OPPDAG KEIM-VERDENEN

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS