HVA ER SÅ SPESIELT MED KEIM-MALING?

Ikke alle malinger er like. Det er store forskjeller mellom maling. Kommersielt tilgjengelige emulsjonsmaling og akryl- eller syntetiske harpiksemulsjonsmaling inneholder polymerbaserte bindemidler. Som regel inneholder de ekstra bevarings- og filmbeskyttelsesmidler (biocider) for å hemme for eksempel bakterieforurensning og muggdannelse.

Silikatmaling av KEIM har rent mineralsk innhold og består av naturlige råvarer. Sammen med kalkmaling danner de familien av mineralmaling. Silikatmaling inneholder kaliumsilikat som bindemiddel, som danner en permanent, uoppløselig binding med mineral underlaget som stein, puss og betong. Resultatet er ekstremt slitesterkt og langt mer motstandsdyktig enn den rent overfladiske vedheften av kommersielt tilgjengelige emulsjonsmaling. Fasademalingene våre forblir derfor uendret i flere tiår med absolutt fargeskyggestabilitet, fordi de bare inneholder UV-resistente pigmenter av topp kvalitet. Risikoen for avflassing av malingen er utelukket når den brukes riktig. Med tiden er et KEIM-fasademaling derfor mer økonomisk effektivt enn en konvensjonelle malinger. Den kjemiske sammensetningen betyr at mineralmalingen også er langt mindre utsatt for smuss, alger og sopp, selv om ingen biocider tilsettes i det hele tatt.

SUNT INTERIØR.

Maling fra KEIM setter deg på den sikre siden når det gjelder sunn livsstil. All interiørmaling fra KEIM er laget uten ekstra konserveringsmidler, løsemidler eller myknere. De er derfor ideelle for følsomme mennesker som barn eller allergikere. Stuer, soverom eller skoler malt med mineralmaling av KEIM lar alle puste fritt og gir en god følelse av sikkerhet. Dampgjennomtrengeligheten til malingene våre lar veggene dine «puste» og holder dem tørre. Dette er viktig for et sunt romklima og avgjørende for å forebygge mugg.

NATURLIGE, SUNNE HJEM.

Sunn, bærekraftig og økologisk interiørmaling for et bedre, sunt romklima og sunnere hjem.

ØKOLOGI OG BÆREKRAFT.

I dag er valg av materialer viktigere enn noensinne når det gjelder økologisk optimalisering av konstruksjonen. I tillegg til energien som forbrukes når en bygning er i bruk, spiller egenskapene til byggematerialene også en rolle i å bestemme bygningens økologiske fotavtrykk. Selv om de bare utgjør en svært liten andel av materialene som kreves, bør effekten av maling for fasader og interiør ikke undervurderes. Mineralmaling fra KEIM presenterer en enestående økologisk profil fra råvareutvinning via produksjon, påføring og hele livssyklusen til malingen frem til avhending. Tallrike kvalitetsmerker og sertifikater bekrefter den høye ambisjonen til KEIM-produkter når det gjelder kvalitet og bærekraft.

I HARMONI MED NATUREN

Sunn, bærekraftig og økologisk interiørmaling for et bedre, sunt romklima og sunnere hjem.

REN ESTETIKK.

Mineralfarge nyanser har en fløyelsaktig matt overflate med en uforlignelig dybde. De ser elegante og estetiske ut, og er helt UV-stabile. Våre nyanser fra KEIM-fargeserien er tidløse, blander seg harmonisk med omgivelsene og kan kombineres perfekt. Nesten alle fargeforespørsler er mulige. Spesielle silikatmaling fra KEIM er tilgjengelig for alle underlag, enten det er spakel, tre eller puss og betong.

KONTAKT

STS AS tilbyr deg som kunde hjelp og støtte fra planleggingsstadiet og frem til ferdig resultat. Dette omfatter befaring på stedet for å avdekke hvilket tiltak og behov som er nødvendig for et resultat som vil vare i flere 10 år. Vi følger gjerne også opp under arbeidene om dette er ønskelig.

En bygning utvendig kan ofte ha behov for en ny start der eksisterende maling fjernes. Dette for å frigi underlaget og derved sikre at du får en bygning som står i mange, mange år med riktig produkt som avsluttende behandling. Maling er faktisk ikke maling og i 99% av de skader vi i STS ser er forsaket av feil behandling.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.n

OPPDAG KEIM-VERDENEN.

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS