STS-Surface Treatment Systems AS

I løpet av de snart 40 årene siden oppstart av STS AS, har vi utviklet en komplett produktserie for fjerning av alle typer maling på forskjellige underlag . Disse produktene går i dag inn som en viktig del av det som etter hvert er blitt komplette og anerkjente behandlingssystemer for både mur- og treflater der det er behov for å få en ny start på tidligere malte flater.

MALINGSFJERNER – FASADERENS – GRAFITTIBESKYTTELSE

Tidlig på 1970-tallet ble det registrert et raskt stigende behov for fjerning av gammel maling på trehus. Linoljeblæring var den vanligste årsaken til problemene. Linoljegrunningen ga gassblærer i den etter hvert tykkere og tettere malingfilmen. For å bli kvitt problemene fikk man da valget mellom å panele om huset, eller få fjernet maling og linoljegrunning.

I 1981 ble firmaet STS AS etablert med det formål å videreutvikle og markedsføre et norskutviklet system for fjerning av gammel maling. Det første store renseoppdraget ble utført så tidlig som i 1976.

Da ble det fjernet maling på 38 rekkehus i Disengrenda borettslag i Oslo. Det ble benyttet en forløper til det som i dag er STS 1 maling-fjerner. I dag, over 30 år senere, står rekkehusene som et godt eksempel på metodens effektivitet og anvendelighet.

På samme tidspunkt begynte plastmalingene (akryl-/latexmaling) å gi store problemer på murflater. Oppsprekking og avflaking var vanlig etter kort tid.

I 1977 ble det fjernet akryl-/latexmaling i stor målestokk på pussflater for første gang. Gyldenløvesgt. 20 i Oslo med pussede fasader på over 1500 kvadratmeter ble renset med godt resultat.

 Med STS AS på laget vet du at du får resultater.

Valg av riktige produkter og fremgangsmåte kan noen ganger være en utfordring. Vi kommer gjerne og ser på prosjekter der det er ønskelig med STS eller KEIM produkter. Vi bistår med hjelp uansett hvor i landet.


Kontakt Rune Hagen.
Tlf: +47 95 44 88 44

Epost: rune(@)sts-surface.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Send oss en melding om du har spørsmål.

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00

FØLG OSS PÅ
  

Ring oss
+47 22 05 62 00