REFERANSE PROSJEKTER 

Her vil du finne noen av de prosjektene STS AS har levert STS/KEIM produkter.
Siden er ny og det vil ta noe tid før de prosjektene vi ønsker å vise ligger ute.

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2023

Gamle Onsøy Rådhus (Onsøy)

En stor del av et vedlikehold er god rengjøring av bygningen utvendig. Vår egenproduserte STS Stenrens G er av høy kvalitet og utviklet nettop for å rense vanskelige smussavsetninger på fasader som naturstein, teglsten, puss og betong på den beste måten. Vi i STS har kunnskaper om fasader og rens av disse. Hvorfor ikke benytte et produkt som gir umiddelbar virkning uten alt for store anstrengelser og som får jobben gjort?

Les mer om STS Stenrens G. https://www.sts.no/sts-rensesystemer/

@lasseholstas har her renset Gamle Onsøy Rådhus og bildene taler for seg selv. Godt jobba og rent og pent resultatet 👍😊

PRODUKTER. STS Stenrens G

Amerikalinjen (Oslo)

Amerikalinjen utført av Kirkestuen AS i 2023. Tydelige spor i Oslo by med flott rød farge. God utført arbeide med de beste produkter. @kirkestuenas

STS AS har levert Keim Purksristalat i den flotte Keim fargen 9010. 👍

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2022

Malerhaugveien 8 (Oslo)

Utført av #frontentreprenør De har levert et vakkert stykke arbeide også denne gangen. Bygningen stikker seg ut med fine lyse farger som står til omgivelsene 😀 👍

PRODUKTER. Keim Contact Pluss – Keim Granital i fargene 9096 og 9115 – Keim Silangrunning på utsatte steder.

Gamle Halden Brannstasjon (Oslo)

Utført av  @lasseholstas som igjen har utført et vakkert arbeide. Totalrehabilitering av fasaden og dette ble bra! 😀 👍

PRODUKTER. STS 7M malingsfjerner – KEIM Universalpuss standard og fin – Pigmentert KEIM Contact Pluss Grov og Fin – KEIM Porosan Trass Sementpuss NP og avsluttende behandling med Keim Granital.

Ullevålsveien 95 (Oslo)

Utført av @thorendahlas Fasade nyrenovert i 2022 med den suverene mineralske fasademalingen Keim Granital. Arbeidene utført av fabelaktige fagfolk! 😀 👍

PRODUKTER. Keim I&F Grunning – Keim Contact Pluss Pigmentert – Keim Granital i fargene 9200, S147 og S148.

Wergelandsveien 23-25 (Oslo)

Utført av Wettergren Fasade AS Eiendommen, som kalles Rædervillaen, har historie helt tilbake til 1846, da tomten i Wergelandsveien 25 ble kjøpt av løytnant Johan Georg Ræder. Rædervillaen er en kompakt, stor villa utført i senklassisk stil og står på gul liste hos Byantikvaren. Bra jobb og utførelse  😀 👍

PRODUKTER. Keim Universalpuss – Keim Romanit Kalkmaling i farge NCS S1005-Y20R

Tollbugata 1 (Oslo)

Arbeidene er også her utført av dyktige håndverkere i @kirkestuenas 😀 👍

Flotte og lyse farger som det er stil over. Etter et dypdykk i arkivet ser vi at Kirkestuen også i 2021 utførte maleriarbeider på bygget merket (2). Så her er det det både kvalitet på utførende og produkter.

Fred Olsen kvartalet som det kalles har den samme fargen rundt det hele. Og ja, her fant vi at vi har levert til hele kvartalet i de samme fargene over flere år og flere utførende. Skal vi kalle det KEIM kvartalet?

PRODUKTER. Keim Granital

Sagveien 34-36 (Oslo)

En fenomenal jobb utført av @malercompagniet 😀💪😊

Tekst fra Vårt Oslo
Murbygg fra 1853 på Sagene: – Her ligger historien tjukt i veggene. At folk bodde trangt i arbeiderboligen er det ingen tvil om. Den gul-listede murbygården i Sagveien 34-36 får nå pengestøtte fra Kulturminnefondet, slik at det blir tatt vare på. – Vi er stolte av å bo i en gammel murgård fra 1850-tallet.

– Vi er bevisste på og stolte av at vi bor i en gammel murgård fra 1850-tallet som er gul-listet hos Byantikvaren. Derfor ønsker vi både for bygget og for området å holde dette i hevd, forteller beboer Eirik Lokna Nygård, fra Boligsameiet Sagveien 34-36.

PRODUKTER. Keim Contact pluss pigmentert – Keim Granital i farge S3030-Y60R

Uranienborgveien 2 (Oslo)

Dyktige fagfolk fra Malermestrene Juuhl & Bratfoss AS utførte i 2022 en fornyelse av fasader. Vakre lyse farger som synes godt i omgivelsene 😀 👍

Herskapelig toetasjes murvilla fra 1887 (ark. Victor Nordan). Ved århundreskiftet 1900 kjøpt av godseier Odilon B. H. Hanneborg, fra 1910 utleid til ambassader, både den tyske og den russiske, senere sovjetiske holdt til her, og det var her Aleksandra Kollontaj bodde i 1920-årene som den første akkrediterte kvinnelige diplomat i verden. Under krigen var huset rekvirert av Gestapo og ble brukt som klubblokale, der de blant annet spiste lunsj om formiddagen mellom forhørsøktene. Etter krigen brukt av Rings danseinstitutt. Senere kontorer for arkitekter og designere, nå Fritt Ord og Norsk Faglitterær Forfatter- og oversetterforening.

PRODUKTER. Keim Granital i fargene 9051 og 9058

Wergelandsveien 5 (Oslo)

Som en lang trofast kunde som Hunvik & Co AS, er det alltid flott å se nydelige resultater. Thon Hotel Slottsparken i Oslo har fått nye farger og denne er spenstig men ble helt nydelig. Takker for samarbeidet og at STS ble valgt som leverandør også denne gangen👍😊❤️

PRODUKTER. Keim Soldalit

Markveien 27 (Oslo)

Utført av Fasadespesialisten AS. 

Flinke og kvalitetsbeviste fagfolk har utført en suveren jobb 😀

PRODUKTER. Keim Contact Pluss – Keim Granital i fargene S1005-Y50R og S4010-y50R.

Hønefoss Stasjon (Hønefoss)

 Malerfirma Gammelseter & Rikardsen AS har gjort en utmerket jobb og det har vært en glede og jobbe tett med disse dyktige menneskene under dette prosjektet.

Med nye produkter som de ikke har prøvd før er vi glade for at de spør oss om veiledning så fort de er usikre. Akkurat slik vi ønsker. De har nå flere prosjekter på gang og som en av medarbeiderne deres sa. Topp resultat og enkelt og jobbe med!

Kvalitet er et valg og ikke en selvfølge.

PRODUKTER. STS 7M Malingsfjerner – STS Stenrens G – Keim Contact Pluss og Keim Granital.

Bjørn Farmanns gate 1 (Oslo)

Her har eier selv stått for fornying av fasaden.  Med god hjelp fra oss i STS AS fant vi de riktige produktene for dette vakre murhuset. Her har eier jobbet seg frem til et godt resultat 😀 👍

PRODUKTER. Keim Contact Pluss – Keim Soldalit

Josefines gate 18 (Oslo)

Dette huset ble oppført som tomannsbolig i 1878 for kjøpmann Otto Juul Schjønneberg fra Høland etter tegninger av arkitekt Waldemar Ferdinand Lühr. Huset er stilmessig holdt i senklassisisme/nyrenessanse. Lührs bygningstegninger ble godkjent av Henrik Homan, men fra disse ble det gjort betydelige avvik ved byggingen. Fasadene byger på en grunnleggende symmetrisk komposisjon med en dominerende midtrisalitt med grupperte vinduer. Vindusutformingen på venstre og høyre side er noe forskjellig.

Tidlig på 1890-tallet var kaptein M. Torgersen husets eier, og henimot århundreskiftet overtok konsul C. Knutsen.

Utført av @xkmp.no som har lang, lang kundehistorie med STS AS.

Flotte utført som vanlig fra XK Entreprenør AS 😃👍❤️

PRODUKTER. Keim Universalpuss – Keim Contact Pluss – Keim I&F Grunning – Keim SilangrunningKeim Granital – Keim Soldalit.
Farge hvit og 9075 fra Keim Exclusiv paletten

Kongegården (Halden)

Kongegården, også kjent som Wielegården er en fredet bygning i Halden sentrum. Bygningen er tegnet av arkitekt Friedrich Christopher Gedde som bolig for Mads Wiel etter bybrannen i 1817. Bygningen, som stod ferdig i 1820 har en sentral beliggenhet på Wiels Plass ved det nordre brofestet ved bybroen over Tista. Kongegården er i klassisistisk stil med halvsøyler og tempelgavl og er oppført i pusset tegl. Bygningen fikk etter hvert navnet Kongegården fordi kongene Karl III Johan, Oscar I, Karl XV og Oscar II alle har overnattet der.

STS AS har igjen levert de beste produktene til dyktige håndverkere hos Lasse Holst AS. Lasse Holst AS setter høye krav til utførelse og produkter som benyttes. Ingen ting er overlatt til tilfeldigheten og man har her gått for det beste. En bygning som nå igjen ser ut som et smykke i Halden sentrum. Vi takker Lasse Holst AS og Stenseth Grimsrud Arkitekter AS for et spennende prosjekt!!

PRODUKTER. STS 7M malingsfjerner – Keim Universalpuss – Keim Contact Pluss – Keim Silangrunn – Keim Granital – Keim Soldalit.

Hansteens gate 1 (Oslo)

@malercompagnietosloas har fornyet denne flotte bygningen 👍😊

Hansteens gate 1 er oppført i pusset og upusset rød tegl over fire fulle etasjer, med avrundet hjørnekarnapp samt et bredt karnapp mot Hansteens gate. Fasadene er asymmetrisk komponert, med tett plasserte vindusakser og kvaderpussede veggflater i hjørneparti og karnapper. Første etasje er utført i samme teknikk, og domineres av høye butikkvinduer. Annen etasjes vinduer har gavlformede overdekninger, og rette sådanne i tredje etasje. I fjerde etasje er vinduenes stukkbelistning trukket opp mot den brede gesimsen, som prydes av triglyffer og rosetter. I de tre øverste etasjer er veggflatene utført i upusset rød tegl. Stiluttrykket er nyrenessanse.

Les mer om historien på bygningen her.

PRODUKTER. Keim Contact Pluss – Keim Granital.

Gimle Terrasse 5 til 7 (Oslo)

ATG AS fornyet fargene på fasaden og det var ikke store arbeidet. Er det malt med Keim tidligere så er det kun vask før påføring av ny Keim maling som skal til. Det ble bra 😀👍

PRODUKTER. Keim Granital. 

Festiviteten (Eidsvoll Verk)

Festiviteten – Eidsvoll Verk fikk i 2022 renset tre fasaden for flere lag maling. Her satt det fra den nyere tid en moderne akryl/plast maling som var påført over en linoljemalign. Det ble på prosjektet benyttet STS 7M for fjerning av den moderne malingen og deretter ble STS 1 påført for fjerning av oljemalingen. Resultatet ble en ny start for trevirket. Godt utført arbeide av Jb Interiør AS 

Les mer om bygget her

PRODUKTER. STS 7M  / STS 1

Parkveien 62 (Oslo)

Her har  @murpartnern og  @malercompagnietosloas gjort et meget vakkert arbeide 👍😊❤️

Denne gården ble byggemeldt i 1896 på en tomt skilt ut fra Løkkeveien 1, for Niels Gundersen, ved arkitekt Georges Heinecke. Gårdens gatefasade vender mot den lille blindgaten Gustav Bloms gate.

Gården er oppført i pusset tegl over fire fulle etasjer, med en symmetrisk komponert gatefasade. Midtaksen har portrom, brede vinduer og smijernsbalkonger. Flankenes parstilte vindusakser er smalere. Yttervegger i samtlige etasjer er kvaderpusset. Over vinduene i første etasje ligger nøkkelstensimitasjoner i stukk. I etasjene over flankeres vindusåpningene av pilastre med ulike ordener av kapiteler. Under vinduene ligger rikt ornamenterte brystningsfelter. Stiluttrykket er nyrenessanse.

PRODUKTER. Keim Universalpuss standard og fin – Keim Contact Pluss – Keim Granital.

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2021

Halden Rådhus (Halden)

@lasseholstas as har nå ferdigstilt Halden Rådhus og rehabilitering av fasadene i rådhuskvartalet. Vi i STS AS har levert puss og maling til prosjektet og har vært så heldig å bistå under arbeidene.

Dyktige håndverkere blandet med kvalitetsprodukter = lang levetid! 😀 👍

PRODUKTER. Keim Universalpuss – Keim Soldalit

Ljan Stasjon (Oslo)

Maling fjernet og ny Keim Universalpuss er påført. Vi i STS AS har i samarbeid med kunde Alliero og WSP, funnet tilbake til det som vi tror er de opprinnelige fargene. På de fleste eldre bygg finnes det ikke noe fargehistorie og da er ikke vi vanskelig å be når hjelp ønskes. Stasjonen åpnet i 1879. Flott utført arbeide med riktig maling som er Keim Granital i dette tilfelle. Fokus på lang levetid og enkelt vedlikehold er satt!

Kvalitet er et valg og ikke en selvfølge.

PRODUKTER. Kommer

Apotekergata 7 (Ålesund)

Fasaden mot sjøen er rehablitert for en lagvarig holbarhet. Tidligere maling er fjernet med STS 7M før ny behandling ble påført.

Dyktige håndverkere hos Torgeir Erdal AS har virkelig satt kvalitet i første rekke.  😀 👍

PRODUKTER. STS 7M malingsfjerner –  Keim Contact Pluss Pigmentert – Keim Soldalit.

Vilberg Ungdomsskole (Eidsvoll)

Skolen har fått et asniskstløft. Lys og flott farge 👍

PRODUKTER. Keim Soldalit

Tollbugata 20 (Oslo)

En staselig gård med fasade av grovhugd sandstein oppført 1905. Med de riktige produktene fremstår fasaden i dag som ren og velholdt. Etter en grundig vask med vårt eget produkt STS Stenrens G, er fasaden impregnert med KEIM Lotexan®-N. Dette er en impregnering som beskytter mot vann, sur nedbør og luftforurensninger. Vi har produktene og kunnskapene som vi gjerne deler! 😀 👍

PRODUKTER. STS Stenrens G – Keim Lotexan-N

Gimle Terrasse 12 (Oslo)

Knem og Næsvik AS utførte en fornyelse av fasadene på dette flotte bygget. 

PRODUKTER. Keim Granital.

Borge Kapell (Sellebakk)

Borge Kapell i Sellebakk med produktene Keim Contact pluss og Keim Granital. Står flott og vil være vakker i lang, lang tid 👍

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2020

Bestun stasjon (Oslo)

Stasjonen ble opprettet 15. juli 1884 som Vækerø stoppested. 15. august 1890 skiftet stasjonen navn til Bestum, og 1. september 1922 til Bestun. I lengre tid kurserte det planer om å bygge en ringbane mellom Grefsen og Bestun stasjon som skulle spille en vesentlig rolle i den sammenhengen. Planene ble aldri realisert da Oslotunnelen ble bygget som vest-øst-forbindelse.

Persontrafikken ble nedlagt 1973 og godstrafikken 1978. Stasjonsbygget består i dag av bolig i 2.etg samt kontor/næring i 1.etg.

Oppdraget er utført av Fasadespesialisten AS med Alliereo som hovedentreprenør.

Ble bra dette 😀 👍

PRODUKTER. Keim Granital. Farge 9095

Fredrikstad Stasjon (Fredrikstad)

@lasseholstas kan sitt fag og utførte totalrehabilitering av fasaden og dette ble bra! 😀 👍

Fredrikstad stasjon ble åpnet i 1879. I 2020 var det på tide å fornye fasaden. Denne gangen var det viktig å gå grundig til verks.

Eksisterende maling ble fjernet ned til ren puss med vårt eget produkt STS 7M.
Sokkel skulle utbedres og det ble her valgt å benytte Keim Porosan ® Systemet, som er en effektiv og holdbar sanering av skadde bygningsdeler der fukt er et problem. Veggliv ble pusset opp med Keim Universalpuss og grunnet med en fargesatt Keim Contact pluss. Som sluttbehandling ble det benyttet KEIM’s klassiske maling, Keim Granital.

Fredrikstad stasjonen er en bygning det er viktig å ta vare på og det er kun benyttet de beste håndverkerne og de beste produktene.

Les mer historie om bygget her.

PRODUKTER. STS 7M malingsfjerner – Keim Trass Saneringspuss NP – Keim Porosan Isoleringspuss – Keim Trass Cementpuss – keim Porosan Utjevnigspuss – Leim Universalpuss – Keim Contact Pluss Pigmentert – Keim Granital farge 9095 og 9531

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2019

Roseslottet (Oslo)

Mastene til seilene på Eimund Sands nydelige installasjon på Roseslottet skinner i nydelig Keim-gull! Fulle av symbolikk og historie. 😀 👍

PRODUKTER. Keim Granital i farge gull

Phønixgården (Fredrikstad)

Flott arbeid utført av @lasseholstas.

Phønixgården ble åpnet med stort ball den 6. januar 1876. Bygget skal da ha vært så nytt at en kunne risikere å sitte fast i fersk maling og lakk. Arkitekt for bygget er Jacob Wilhelm Nordan og ligger i Ferjestedsveien 17 i Fredrikstad

Navnet Phønix kan ha sin bakgrunn i et spiselokale i Storgaten 20. Her dannet en rekke unge herrer fra «Forstaden» (Fredrikstad på vestsiden av Glomma), en klubb de kalte Fønix der de hygget seg med samtaler og kortspill. Disse tok initiativet til byggingen av Phønix etter modell av engelske herreklubber.

PRODUKTER. Keim Granital – Keim Soldalit

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2010

Schweigaards gate 15 (Oslo)

Oslo jernbanetollsted som det en gang ble kalt ble oppført i perioden 1919–1926, og er tegnet av Henry Bucher. I tillegg til å ha huse Tollvesenet, har den også vært brukt av mange andre statsetater. Bygninga er et fredet kulturminne med det formål å “verne det tidligere Oslo jernbanetollsted som et arkitektonisk, arkitekturhistorisk og tollhistorisk viktig ledd i norsk historie og i Oslos bybilde”

STS AS leverte i 2009/ 2010 malingen til fasaden på denne vakre og mektige bygget. Den står like fint i dag. 👏

 

Les mer om historien om bygge her

PRODUKTER. KEIM Soldalit-Grov®

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 2003

Ekebergrestauranten (Oslo)

2023 var oppstart for fornyelse av fasadevegger på resturanten med pussarbeider (Keim Universalpuss). I 2004 startet man malerarbeide der den originale silikatmalingen Keim Purkristalat ble benyttet . Arbeidene ble utført av Malermestrene Brendmoe & Kirkestuen AS som senere ble Alliero AS.

Les mer om historien til bygget her

PRODUKTER. Keim Universalpuss – Keim Purkristalat® farge 9295

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 1994
Det Kongelige Slott (Oslo)

Ved renovering av fasade tilbake i 1994 leverte STS AS malingsfjerning for å få åpnet opp undeliggende puss fra en organsik akryl/plast maling. Bygget ble så malt med  Keim Purkristalat i 1995. STS leverer den dag i dag ved behov for vedlikehold. Det er også levert STS og Keim produkter til Midstallen, Ridestall og Kunstalllen innvendig og utvendig samt andre bygninger.

PRODUKTER: STS 7 Malingsfjerner. KEIM Purkristalat

NOEN PROSJEKTER UTFØRT 1993

Østbanehallen (Oslo)

Siden 1993 og  frem til dags dato har STS AS levert produkter til dette flott bygget i Oslo. Har de først valgt de beste produktene ser de ikke noe grunn til å endre det. laughing

Les mer om historien til bygget her

PRODUKTER. Keim Granital® 

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS