MALINGSFJERNERE

Anerkjente behandlingssystemer for fjerning av maling på både mur- og treflater der det er behov for å få en ny start på tidligere malte flater. Uansett malingstype som skal fjernes har vi produktet for dette. 

RENSEPRODUKTER

En ren overflate er alltid viktig om du skal male eller kun vask for vedlikeholdets skyld. Bruk de rette produktene for å sikre deg en ren overflate.

ANTIGRAFFITI

Antigraffiti sikrer at du på en enkel måte kan rense veggen for grafitti. Med en mineralskt beskyttelse vil du unngå og få fargeforskjell som en voks beskyttelse gir. Er uhellet ute er det bare å vaske av og veggen er tilbake i samme stand.

IMPREGNERING

Skal man ta vare på underlaget der man ikke ønsker å påføre en malerbehandling vil en impregnering forlenge levetiden betraktelig. Beskytter mot fuktvandring, og gir en permanent beskyttelse mot saltvann, kjemikalier og forurensning.

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS