KEIM STANDARD FARGER.

Oppdag våre fascinerende KEIM-farger!

Absolutt konsistens i utvalget av fargepigmenter som brukes kombinert med flere tiårs erfaring i produksjon av silikatfasademaling av høy kvalitet – det er dette produktene fra KEIMFARBEN står for. Mineralfarger fra KEIM inspirerer med sin fargeeffekt og materialitet. Keim overflatefarger er ekte vare. 

  • Farge understreker, fremhever, fungerer.
  • Den krystallinske gløden fra en mineralmaling fra KEIM er allerede tydelig i fargepulveret.
  • KEIM-farger skaper dybde og livlighet.

KEIM FARGER OG PRISGRUPPER

Keim farger kommer i forskjellige prisgrupper avhengig av styrke på fargene og mineraslke pigmenter. Se PDF filen under.

OVERSIKT OVER STANDARD KEIMFARGER

Viktig merknad:

Farge avvik fra originalen er uunngåelig av tekniske årsaker. Vi sender deg gjerne prøveoppslag og fargeprøver på forespørsel.

Vær også oppmerksom på muligheten for de enkelte fargene per produktsystem. For mer informasjon, vennligst se våre produktspesifikke tekniske datablad eller den respektive produktsiden.

Da det kan forekomme noen små justeringer på fargene fra eldre til nye paletter er det viktig å ta hensyn til dette. Farger fra tidligere paletter kan fremdeles lages, men vi må da vite når det ble levert maling til prosjektet.

KEIM STANDARD PALETTER

KEIM EXCLUSIV

KEIM EXCLUSIV

Våre mange flotte standardfarger

KEIM HISTORISKE FARGER

KEIM HISTORISKE FARGER

Det interessante med historiske bygninger og monumenter er at de er forskjellige fra konstruksjonen som er vanlig i dag. Når det gjelder historiske monumenter, er denne forskjellen hovedsakelig styrt av fargesammensetningen, ofte bevisst skapt en materiell illusjonisme. KEIM har skapt fargesortimentet KEIM Edition Historisch, som er optimalt for vern av verneverdige bygninger og kulturminner.

KEIM NATURSTEN

KEIM NATURSTEN

Vår fargepalett i naturstein har en rekke milde og myke farger, utviklet spesielt for historiske bygninger, hvor de lett passer inn og bidrar til en vakker restaurering. Men selvfølgelig kan fargene brukes til akkurat den bygningen eller rommet du ønsker.

KEIM AVANTGARDE

KEIM AVANTGARDE

KEIM Avantgarde-fargekartet er basert på 1920-tallets polykrome fargevalg. Den inneholder et vell av perfekt koordinerte farger fra den tiden – som er i fascinerende harmoni med hverandre. De utvalgte fargetonene formidler, i dag som da, individualitet og livsglede i sin fargerikdom.

ALLE KEIM STANDARD FARGER PÅ EN SIDE

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS