KEIM PRODUKTER

Når kvalitet og bærekraft går hånd i hånd. Med oppfinnelsen av silikatteknikken grunnla Adolf Wilhelm KEIM selskapet «KEIM mineralmaling» så langt tilbake som i 1878. I dag skiller selskapet KEIM seg ut ved å være den ledende spesialisten innen beskyttelse av mineralbygg globalt. KEIM tilbyr de mest holdbare farger og systemløsninger for fasader og innendørsrom på et rent mineralsk grunnlag.
Keim Innvendig
KEIM INNVENDIG

STS AS er eneforhandler av KEIM produkter i Norge.

ET SUNT INNEKLIMA
KEIM INNVENDIG

Som allergiker, bør du se nøye på innholdet i malingsproduktene og om produktene inneholder noe allergifremkallende midler. Med Keim maling er du sikret et inneklima som tar vare på din og andres helse både i hjemmet og arbeidsplassen.

KEIM silikatmaling er mineralsk, pustende og utslippsfri. De skaper derfor de beste forutsetningene for et sunt inneklima. Mineraler er et av naturens grunnmaterialer. De er fri for skadelige stoffer og sterke som steiner. Og de gir silikatfargen sitt fulle, matte og teksturelle utseende.

STS AS er eneforhandler av KEIM produkter i Norge

Keim Utvendig
KEIM UTVENDIG

STS AS er eneforhandler av KEIM produkter i Norge.

140 ÅRS ERFARING OG KUNNSKAP
KEIM UTVENDIG

KEIM fargesystemer for utendørs bruk har mer enn 140 års know-how og erfaring. Som spesialist i mineralprodukter for fasadeområdet kan KEIM alltid hjelpe med den riktige løsningen. Lang holdbarhet, lysbestandig, UV-bestandig, økonomisk og miljøvennlig.

KEIM utvendige malingssystemer oppfyller de høyeste kravene når det gjelder strukturell fysikk, værbestandighet, økonomisk gjennomførbarhet og miljøkompatibilitet. Utallige bygninger over hele verden har bevist den helt unike kvaliteten.

STS AS er eneforhandler av KEIM produkter i Norge

Block
Om du ikke finner det du leter etter eller er usikker på hva du skal velge.
Ring oss!

+47 22 05 62 00

FARGER
Til Keim fargepaletter
VIDEOER
Til Keim videoene
BROSJYRER
Til Keim og STS brosjyrer
KURS
Til Keim og STS Kurs
Slide 1

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

Slide 1

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjører av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veildening for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

Slide 1

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.