PRODUKTER

HVA ER SÅ SPESIELT MED KEIM-MALING?

EN INVESTERING I FREMTIDEN OG ET SUNNERE LIV.

Ikke alle malinger er like. Det er store forskjeller mellom maling. Kommersielt tilgjengelige emulsjonsmaling og akryl- eller syntetiske harpiksemulsjonsmaling inneholder polymerbaserte bindemidler. Som regel inneholder de ekstra bevarings- og filmbeskyttelsesmidler (biocider) for å hemme for eksempel bakterieforurensning og muggdannelse.

Silikatmaling av KEIM har rent mineralsk grunnlag og består av naturlige råvarer. Sammen med kalkmaling danner de familien av mineralmaling. Silikatmaling inneholder kaliumsilikat som bindemiddel, som danner en permanent, uoppløselig binding med mineralsubstrater som stein, puss og betong. Resultatet er ekstremt slitesterkt og langt mer motstandsdyktig enn den rent overfladiske vedheften av kommersielt tilgjengelige emulsjonsmaling. Fasademalingene våre forblir derfor uendret i flere tiår med absolutt fargeskyggestabilitet, fordi de bare inneholder UV-resistente pigmenter av topp kvalitet. Risikoen for avflassing av malingen er utelukket når den brukes riktig. Med tiden er et KEIM-fasademaling derfor mer økonomisk effektivt enn en konvensjonelle malinger. Den kjemiske sammensetningen betyr at mineralbelegg også er langt mindre utsatt for smuss, alger og sopp, selv om ingen biocider tilsettes i det hele tatt.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

OPPDAG KEIM-VERDENEN

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS