KEIM PRODUSERER MALING FOR HÅNDVERKERE

INPIRER DINE KUNDER MED VERDENS MEST HOLBARE OG VAKRE MALING!

SILIKATMALING SIDEN 1878

I løpet av de siste 100 årene har maling fra KEIM bevist sin verdi i alle klimasoner i verden. Selskapets røtter er i Tyskland, med hovedkontor i Diedorf og vårt produksjonsanlegg i Luckau. Korte leveringskjeder for råvarer forbedrer selskapets karbonavtrykk samtidig som bærekraften til produktene våre forbedres. Det er her vi hele tiden jobber med forskningslaboratorier og institutter for å fremme utviklingen av produktene våre for å utvide vår kunnskapsleder. Malingen vår eksporteres herfra til destinasjoner over hele verden. Våre datterselskaper og partnerforhandlere gir optimal støtte og råd i hvert enkelt land.

VÅR TJENESTE FOR DEG

Kvalitet, ansvar og service er ikke bare ord vi bruker, men er en del av vår praktiserte bedriftsfilosofi.

Vi overvåker prosjektene dine individuelt og for hver enkelt bestilling, helt frem til ferdigstillelse om dette er ønskelig. Ved å velge det ideelle materialet og riktig bruksmetode, vil vi sammen oppnå best mulig resultat for prosjektet ditt. Vi hjelper deg på stedet, for eksempel ved å

  • Kontrollerer underlaget.
  • Fargekonsultasjon og prøvetaking av bygningen for å se på tidligere farger.
  • Rådgivning og assistanse.
  • Kurs og veiledning i STS AS sine lokaler eller hos din bedrift etter avtale.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

DE VIKTIGSTE FORDELENE MED KEIM MINERALMALING PÅ ET ØYEBLIKK

SLITESTERK OG FARGESTABIL

Det er ikke noe problem for et fasadebelegg av KEIM å vare minst 20 år – både når det gjelder utseende og funksjonalitet. De kan lett vare dobbelt så lenge, og faktisk er noen fasadebelegg med KEIM-maling 100 år gamle! De inneholder bare lette, uorganiske pigmenter. Dette betyr at fasademalingen ikke falmer! Blå er fortsatt blå, selv tiår senere!

EKSTREMT DAMPGJENNOMTRENGELIG

Ideell når det gjelder å bygge fysikk: silikatmaling av KEIM er ekstremt dampgjennomtrengelig. Eventuell fuktighet som er tilstede i bygningen avgis raskt til utsiden og fuktighetsbelastning unngås. Dette gir optimal beskyttelse mot vann- og fuktskader. Dampgjennomtrengeligheten og alkalisk sammensetning gjør det vanskelig for alger, sopp og mugg å danne seg på overflatene, oppnådd uten biocider. Smusspartikler finner det også mye vanskeligere å holde seg til silikatbelegg. Rene fasader på lang sikt er garantert.

ØKOLOGISK OG SUNN

Bærekraftig bygging og renovering er i tråd med dagens trender. KEIM-produkter setter deg på den sikre siden med kundene dine. Mineralmaling av KEIM presenterer en fremragende økologisk profil fra råvareutvinning via produksjon, påføring og hele livssyklusen til avhending. Videre inneholder våre interiørmalinger ingen løsemidler, myknere eller konserveringsmidler. De er derfor også perfekte for allergikere og barn. Dette har blitt bekreftet av en rekke testinstitutter.

OPPDAG KEIM-VERDENEN

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS