MALING FOR MENNESKER OG ARKITEKTUR

DU HAR VISJONEN, VI HAR DEN MATCHENDE MALINGEN!

MINERALMALING SIDEN 1878

Mineralmaling av KEIM følger arkitekturhistorien på 1900- og 2000-tallet. De har inspirert arkitekter, håndverkere og kunstnere i flere tiår.

Enten offentlige byggeprosjekter, kulturelle byggverk, fredede bygninger, hoteller, skoler eller eneboliger: malingen vår står for varige verdier og førsteklasses kvalitet. Vi har riktig produkt for hvert underlag. Keims maling oppfyller krav når det gjelder estetiske aspekter, helseproblemer og like mye også på bygningsfysikk. Kaliumsilikatbinderen gjør det mulig for lysstråler å treffe fargepigmentet direkte, noe som resulterer i en fantastisk dybde og glans. Fargetonene skinner rett ut av den fløyelsaktige matte overflaten med absolutt fargeskyggestabilitet. Og så forblir KEIM fasader uendret i flere 10 år!

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

Jeg tror ikke at arkitektur kun handler om ly, eller en enkel innhegning. Det burde være i stand til å begeistre deg, å roe deg ned, for å få deg til å tenke.

Zaha Hadid

HVILKET PROSJEKT KAN VI HJELPE DEG MED?

Keim med STS AS tar seg tid til dine individuelle prosjekter og samarbeider med deg for å finne teknisk og estetisk ideelle løsninger. Tallrike arkitektfirmaer over hele verden er avhengige av maling av KEIM.

Vi blir med deg på veien ved valg av Keim mineralmaling til underlaget som skal fargesettes. 

OPPDAG KEIM-VERDENEN

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS