OPPRETTE OG BEVARE VERDIER MED KEIM-MALING

Økologiske, økonomiske og også sosiale aspekter er sentrale utfordringer i boligbyggingen. Vi i KEIM /STS hjelper deg med bærekraftige produkter og omfattende tjenester. Et attraktivt fargevalg er et sentralt kriterium for å gi beboerne mer god stemning og øker boligverdien av et kompleks på lang sikt.

MER ENN 140 ÅRS KUNNSKAP

Produkter fra KEIM tilbyr mer enn 140 års kunnskap og erfaring. Deres unike kvalitet har blitt demonstrert i flere tiår av utallige prosjekter over hele verden. Vi ser på oss selv som pionerer innen mineralbyggebeskyttelsessystemer, med kompetanse, erfaring og lidenskap. I tillegg til rene produkter inkluderer vårt sortiment mineralgjengivelser og fyllstoffer, tresystemer, produkter for betongreparasjon og betongkosmetikk, varmeisolasjonssystemer for innvendig og utvendig bruk og natursteinsystemer.

Med vår kunnskap som verdensmarkedsleder for silikatmaling, vil vi gjerne hjelpe deg med prosjektene dine, og tilbyr råd og veiledning. Vi bistår med effektiv planlegging og perfekt gjennomføring av dine prosjekter:

  • Kontrollerer underlaget.
  • Fargekonsultasjon og prøvetaking av bygningen for å se på tidligere farger.
  • Rådgivning og assistanse.
  • Kurs og veiledning i STS AS sine lokaler eller hos din bedrift etter avtale.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

KEIM-MALING ER ØKONOMISK

Silikatmaling fra KEIM er uovertruffen når det gjelder holdbarhet og fargestabilitet. Selv etter flere tiår er KEIM fasadebelegg fortsatt visuelt og funksjonelt overbevisende. De tilbyr derfor langsiktige besparelser. Lengre renoveringssykluser stiller og færre krav til vedlikeholds bestemmelser.

KEIM-MALING ER ØKOLOGISK OG BÆREKRAFTIG

I dag er bærekraften til å byggets produkter viktigere enn noen gang. KEIM-produkter er laget av naturlige råvarer. Mineralmaling av KEIM har en enestående økologisk profil fra råvareutvinning til produksjon, påføring og hele livssyklusen til avhending. Kortleveringskjeder forbedrer karbonavtrykket ytterligere samtidig som bærekraften til produktene våre forbedres. Våre datablader for bærekraft gir all informasjon på ett sted.

Mineralprodukter fra KEIM er uten utslipp og tilbyr optimale bygningsfysiske egenskaperr. De skaper ideelle forutsetninger for et sunt romklima og ekte livskvalitet. Vi har alltid vært pionerene blant malingsprodusenter når det gjelder sunn livsstil.

KEIM-MALING ER TRYGT

Ikke engang flammen til en sveisepistol kan antenne KEIM-silikatmaling. Dette sikrer maksimal sikkerhet ved brann, uten utslipp av giftige gasser. Silikatmaling er derfor spesielt egnet for offentlige bygninger.

KEIM-MALING ER SMUSSBESTANDIG

På lang sikt forblir fasader malt med KEIM-produkter også rene lenger. Sammenlignet med konvensjonelle maling med organiske bindemidler, er fordelen med silikatmaling at de er antistatiske og ikke-termoplastiske. Dette gjør det vanskelig for smusspartikler å holde seg til overflaten.

KEIM-MALING HEMMER VEKSTEN AV MUGG OG ALGER

Silikatmaling av KEIM er svært dampgjennomtrengelig. Fuktighet i bygningsstrukturen kan avgis uhindret og raskt til utsiden av malingen vår. Irriterende fuktighetsoppbygging og langsiktige konsekvenser som frostskader og avkalling på fasaden unngås. Malingens dampgjennomtrengelighet og alkaliske sammensetning sikrer også at de naturlig hemmer veksten av mugg og alger.

OPPDAG KEIM-VERDENEN

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS