KEIM SILIKAT FASADEMALING

HOLBAR – FARGESTABIL – ØKONOMISK

KEIMs utvendige malingssystemer oppfyller de høyeste kravene når det gjelder strukturell fysikk, værbestandighet, økonomisk gjennomførbarhet og miljøkompatibilitet. Utallige bygninger over hele verden har bevist den virkelig unike kvaliteten på KEIM-produkter i flere tiår.

KEIM UTVENDIG MINERALMALINGSSYSTEMER

KEIM fargesystemer for utendørs bruk har mer enn 140 års know-how og erfaring. Som spesialist i mineralprodukter for fasadeområdet kan KEIM / STS  alltid hjelpe med riktig løsning for håndverkere, byggherrer og konsulenter – den ideelle fasadefargen, helt i samsvar med krav og omfang, med lang holdbarhet, lysbestandig, UV-bestandig, økonomisk og miljøvennlig. På denne siden finner du silikatmalinger for alle underlag samt pussprodukter til alle behov.

KEIM FASADEMALING MED LANGVARIG VERDI

KEIMs utvendige malingssystemer oppfyller de høyeste kravene når det gjelder strukturell fysikk, værbestandighet, økonomisk gjennomførbarhet og miljøkompatibilitet. Utallige bygninger over hele verden har bevist den virkelig unike kvaliteten på KEIM-produkter i flere tiår.

KEIM FOR PERFEKTE BETONGUTSEENDE

Noen mennesker elsker det, mens andre synes at betong bare er kjedelig. Faktisk er betong etterspurt i dag mer enn noen gang i moderne arkitektur. Det er heller ikke sant å si at betong alltid er grå, absolutt ikke for moderne veggdesign. Betongvegger kan males blå, rød, gul, sølv, gull eller til og med svart. Våre malinger for betong gir ubegrenset muligheter når du designer og maler veggene. De gir effektiv beskyttelse for betongen, samtidig som de bevarer mineralkarakteren og betongutseendet. Kan benyttes utvendig og innvendig.

KEIM ROMANIT® KALKMALING

Kalkmaling har blitt brukt av mennesker i hundrevis av år for å beskytte og dekorere bygninger og interiør, hvorav mange monumentale strukturer fra fortiden viser bevis som fortsatt kan ses i dag. Kalkmalingen har et veldig spesielt utseende – den intensive glansen og den interessante, livlige uklarheten i beleggene er det som gir det sitt helt spesielle utseende. Kan benyttes utvendig og innvendig.

KEIM FOR TREFASADER 

Gråkledde skogfasader har en spesiell sjarm. Men under visse omstendigheter kan det ta flere tiår før en jevn sølvgrå patina utvikler seg. Ubehandlede trefasader endrer farge og overflatestruktur avhengig av miljøpåvirkninger. Det er vanskelig å avgjøre når effekten oppnås, da mange faktorer har innflytelse på ulike bygningsflater.

Med KEIM Lignosil-Verano er det utviklet en silikatbasert overflatebehandling som simulerer et naturlig vakkert, sølvgrått patinisert treutseende fra den aller første dagen.

KEIM DESIGN LASUR 

Lasur fasinerer på grunn av deres den levende karakter: Underlaget får ent vakkert utseende på fasaden eller innendørs vegger. Her kan du selv lage alt fra enkle laseringer til det spektakulære utrykket som farger kan lage. Kan benyttes utvendig og innvendig.

KEIM PUSSPRODUKTER

Alle KEIM puss er mineral med høy vanndampdiffusjon og motstandsdyktig mot mekanisk stress. I tillegg til materialer for dekorasjon som er viktige for designet, tilbyr KEIM også pussprodukter for spesielle krav, for eksempel for utbedring av salt- og fuktskadede vegger.

Utvalget inkluderer alt fra spesielle pussprodukter med god vedheft for renovering og til hydrofile pussprodukter for fuktighetsregulering.

Det brede produktsortimentet fra KEIM kompletteres av klassikere som kalkpuss og forskjellige fyllstoffer.

KEIM IMPREGNERING & HYDROFOBERING 

Ukontrollert utvendig fuktpåvirkning på et bygningslegeme kan ha en betydelig og negativ innvirkning på både bygningens levetid og inneklima. KEIM-impregnering og hydrofober kan gi et stort bidrag her.

UTVENDIG GRUNNING

Forberedelse er forutsetningen for et godt resultat. Underlag kan ha for liten bæreevne, forårsaket av vær eller mekanisk påvirkning over tid. Underlaget må være riktig forberedt for å oppnå en lang levetid på fasaden.

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS