ET SUNT INNEKLIMA!

SUNN, HOLBAR OG ESTETISK.

KEIM silikatmaling er mineralsk, pustende og utslippsfri. De skaper derfor de beste forutsetningene for et sunt inneklima. Mineraler er et av naturens grunnmaterialer. De er fri for skadelige stoffer og sterke som steiner. Og de gir silikatfargen sitt fulle, matte og teksturelle utseende.

KEIM FOR NATURLIG, HJEMMEKOSELIG FØLELSE

Ikke bare allergikere kan puste lettet ut ved hjelp av mineralmaling fra KEIM. Malingen vår er garantert fri for skadelige stoffer og er optimalisert fra et bygningsfysikksynspunkt. Kravene til både estetikk og et sunt romklima er begge oppfylt. KEIM tilbyr et komplett utvalg av innvendig maling med diffusjonsåpenhet og slitasjeklasser og dermed det riktige produktet for alle krav.

KEIM-formutbedringssystemet tilbyr sunne, biocidfrie løsninger for forebygging og utbedring av mugg.

KEIM INNVENDIG TAK OG VEGG MALING.

KEIM silikatmaling er mineralsk, pustende og utslippsfri. De skaper derfor de beste forutsetningene for et sunt inneklima. Mineraler er et av naturens grunnmaterialer. De er fri for skadelige stoffer og sterke som steiner. Og de gir silikatfargen sitt fulle, matte og teksturelle utseende.

KEIM DESIGN LASUR

Lasuren er gjennomsiktige farger der underlaget fremdeles er synlig. Du kan bruke lasuren på rene overflater av gips og puss. Den kan også benyttes på allerede malte flater. Kan benyttes utvendig og innvendig.

KEIM INNVENDIG KALKMALING.

Det tidligste beviset på bruk av kalk som byggemateriale ligger langt tilbake i menneskehetens historie. Kalk har vært en av de første bindemidlene i bygningshistorien. Man kan fortsatt se bygninger fra fortiden der kalk fortsatt oppdages.

KEIM INNVENDIG BETONGSYSTEM.

Materialet betong har utrolige muligheter når det gjelder form og overflatestruktur. Den spesielle estetikken til synlige betongoverflater brukes nå som et veldig viktig element i utformingen av bygninger.

KEIM INNVENDIG TREVIRKE.

KEIM Lignosil-Inco er en innovativ silikatmaling for tre og trematerialer innendørs. KEIM Lignosil-Inco inneholder treets naturlige hygroskopiske egenskaper og sikrer på denne måten et naturlig og behagelig inneklima.

KEIM MYCAL® – ISOLASJON OG BESKYTTELSE MOT MUGG.

Innvendig etterisolasjon er den riktige løsningen for kalde yttervegger, hvor du har et ønske om å bevare fasadens utseende, for eksempel av murstein, ornamenter eller andre arkitektoniske uttrykk man ønsker å bevare utvendig.

KEIM SPARKELMASSE.

Vi har et bredt utvalg av mineralske sparkelmasser. Her kan du velge mellom sparkelmasser som kan påføres med sparkelspade, rulle eller sparkelmasse som kan sprøytes. Finn det riktige produktet for enhver overflate.

KEIM / STS FORBEHANDLING- OG RENGJØRINGSPRODUKTER.

Overflater som ikke har fått riktig forbehandling og rengjøring, har kortere levetid. Holdbarheten er mindre og det vil oppstå skade. Slike skader kan påvirke beskyttelsen av overflaten, og eldes raskere.

KEIM INNVENDIG GRUNNING OG IMPREGNERING

Forberedelse er en forutsetning for et godt resultat. Underlaget kan ha for liten bæreevne, forårsaket av vær eller mekanisk påvirkning over tid. Underlaget må være riktig riktig for å oppnå en lang levetid.

KONTAKT OSS

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS