UTENDØRSPRODUKTER

KEIM fargesystemer for utendørs bruk har mer enn 140 års know-how og erfaring.

Som spesialist i mineralprodukter for fasadeområdet kan KEIM alltid hjelpe med riktig løsning for håndverkere, byggherrer og konsulenter – den ideelle fasadefargen, helt i samsvar med krav og omfang, med lang holdbarhet, lysbestandig, UV-bestandig, økonomisk og miljøvennlig.

FOR PUSS UNDERLAG

Keim Granital er en vannavvisende, strykeferdig, silikatbasert fasademaling med absolutt lysresistente, uorganiske pigmenter og mineralfyllstoffer. KEIM Granital har i gjennomsnitt ca. dobbelt så lang levetid som en tradisjonell ikke mineralsk maling.

KEIM Purkristalat er en ren silikatmaling. Bindemiddelet består av rent, flytende kaliumsilikat. KEIM Purkristalat gir en værbestandig overflate som tåler flere tiår. KEIM Purkristalat forener mineralsk matt overflate med en lysende fargeeffekt som er typisk for historiske bygninger.

KEIM Soldalit er en Sol-silikatmaling for utendørs bruk. Kan brukes på alle mineralske flater samt tidligere malte flater. Sol-silikatteknologien gjør at malingen har ekstremt god vedheft på tidligere organiske malte flater med unntak av oljemaling.

KEIM Unikristalat er UV- og værbestandig og er en ren silikatfasademaling med et spesielt vannglassbindemiddel. KEIM Unikristalat inneholder absolutt lysresistente, uorganiske fargepigmenter. KEIM Unikristalat kombinerer mineralsk matt overflate med en lysende fargeeffekt.

FOR BETONG UNDERLAG

KEIM Concretal Lasur benyttes som dekkende eller laserende behandling for bevaring og beskyttende behandling av betong m.m. Den kan benyttes både utvendig og innvendig.

KEIM Concretal ®-W benyttes som beskyttelse av utvendige betongflater med store belastning. Beskytter mot vanninntrenging, nedbrytning fra vær og vind samt mot karbonisering. Kan benyttes utvendig og innvendig.

KEIM Concretal ®-Black brukes til betong og er fullt dekkende. Inneholder spesielt utvalgte svarte pigmenter som resulterer i estetiske overflater i intense svarte nyanser. I tillegg beskytter KEIM Concretal-Black mot klimatiske påvirkninger.

KEIM Concretal ®-C Vanntynnbar betongbeskyttelsesmaling uten
løsemidler og klar til bruk. Ssol-silikat maling med høy beskyttelse mot karbonatisering.

UTVENDIG KALKMALING

KEIM Romanit er en bruksklar kalkmaling på grunnlag av kulekalk til utendørs og innendørs bruk. Spesielt egnet for bruk i alternativ boligbygging, spesielt på kalkpuss, kalksementpuss, absorberende naturstein og gamle mineralmalinger. Dekker godt.

FOR TREVIRKE

KEIM Lignosil-Color er en dekkende silikatfarge til tre- og trebaserte materialer. Sammen med grunningen KEIM Lignosil Base / -W danner KEIM Lignosil-Color en holdbar vær- og vindbeskyttelse.

FØLG OSS PÅ
 

Kontakt oss

Send oss en tilbakemelding

Ring oss

+47 22 05 62 00

8 + 2 =

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00