KEIM LIGNOSIL®-VERANO

NATURTRO SØLVGRÅ TREFASADER

UBEHANDLET ELLER BEHANDLET? ET SPØRSMÅL OM ESTETIKK!

Gråaktige trefasader har en spesiell sjarm. Det kan imidlertid ta flere tiår før overflaten har fått en jevn, sølvgrå patina, slik du kjenner den fra for eksempel fjellhytter. Påvirkningen av vind og vær, etc. fører til at ubehandlede trefasader endrer farge og overflatestruktur. Kurset er vanskelig å forutsi, da det er mange faktorer som påvirker de forskjellige overflatene på en bygning.

Med KEIM Lignosil-Verano® har en overflatebehandling blitt utviklet på silikatbasis, som simulerer et naturlig, vakkert sølvgrått patinert utseende av treet fra dag én. Ved bevisst å gi avkall på en beskyttende funksjon, som ønsket av trebeskyttelsesmidler, endres en applikasjon med Lignosil-Verano® gradvis over tid til en naturlig sølvgrå farge.

KEIM LIGNOSIL®-VERANO

KEIM Lignosil-Verano simulerer en grånet, patinert overflate, da den er et resultat av flere års forvitring på naturlig tre. KEIM Lignosil-Verano er utsatt for naturlig aldring og utjevner dermed de visuelle forskjellene som kan oppstå ved ujevn forvitring av eksponerte og beskyttede overflater på ubehandlet tre.

KEIM Lignosil-Verano tildeles Cradle to Cradle Certified-Certificate® Silver og C2C Certified Material Health Certificate™ Gold.

Tone
14 farger (Se fargespekter)

Påføring
F.eks. Pensel, rulle, sprøyte eller industriell behandlingsmetode.

Forbruk
Ved påføring per lag: ca. 0,1–0,2 l / m²

Selges i emballasje
1, 5 og 20 ltr

Type beholder

Spann

Spann

Spann

Beholderinnhold

1 ltr

5 ltr

20 ltr

Antall på pall

Ikke på pall

70 stk

22 stk

KEIM LIGNOSIL®-VERANO-DL

KEIM Lignosil-Verano-DLL brukes til å justere gjennomsiktigheten til silikatgrånende glasur KEIM Lignosil-Verano og øker tretransparensen

KEIM Lignosil-Verano-DL tildeles Cradle to Cradle Certified-Certificate® Silver og C2C Certified Material Health Certificate™ Gold.

Tone
Fargeløs

Påføring
F.eks. Pensel, rulle, sprøyte eller industriell behandlingsmetode.

Forbruk
ca. 0,15 l/m² for et enkelt strøk.

Selges i emballasje
5 ltr

Type beholder

Spann

Beholderinnhold

5 ltr

Antall på pall

96 stk

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen
Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

NYHETSBREV

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.

Designet av Rune Hagen – 2022 © STS – SURFACE TREATMENT SYSTEMS AS