ØKOLIOGI OG BÆREKRAFT

I HARMONI MED NATUREN.

I dag er valg av materialer viktigere enn noen gang når det gjelder økologisk optimalisering av konstruksjon. Foruten energien som forbrukes når en bygning er i bruk, spiller egenskapene til byggematerialene også en rolle i å bestemme det økologiske fotavtrykket til en bygning. Selv om de bare utgjør en svært liten andel av materialene som kreves, bør effekten av maling for fasader og interiør ikke undervurderes. Mineralmaling av KEIM presenterer en fremragende økologisk profil fra råvareutvinning via produksjon, påføring og hele beleggets livssyklus til avhending. Tallrike kvalitetsetiketter og sertifikater verifiserer den høye ambisjonen til KEIM-produkter når det gjelder kvalitet og bærekraft.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

KEIM. BÆREKRAFT SOM PRINSIPIELT SPØRSMÅL

Ordet «bærekraft» blir ofte sitert og ofte brukt på mange områder av våre liv og økonomier. Lenge før bærekraft ble et trendy begrep, ble vår bedriftsgründer Adolf Wilhelm Keim forpliktet til dette konseptet: På forespørsel fra Ludwig I av Bayern fikk håndverkeren og forskeren i oppgave å produsere en maling som ser ut som kalk, men samtidig er like uforgjengelig som stein og holdbar i lang tid. A. W. Keim la dermed grunnlaget for utviklingen av innovative, revolusjonerende produkter.

I 140 år har ideen om bærekraft formet og veiledet alle våre økologiske, økonomiske og sosiale aktiviteter. For oss betyr bærekraftig bygging og renovering å bringe mennesker, rom og miljø i harmoni. Med våre mineralbyggeprodukter gir vi et avgjørende bidrag til et mer sunt liv, livskvalitet, miljø og en bedre fremtid.

KEIM STANDARDFARGER

STS MALINGSFJERNERE

– For oss betyr bærekraft forholdsregel og omsorg og er derfor mer enn bare et økonomisk prinsipp. Det er den mest verdifulle koblingen mellom generasjoner.

Rüdiger Lugert, administrerende direktør, Keimfarben

KEIM NSTANDARDFARGER

STS MALINGSFJERNERE

Slide 1

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

Slide 1

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

Slide 1

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.