KEIM MALING ER FARGESTABIL

FARGEN FALMER IKKE.

Farger endres over tid: Hvit maling blir gul og intense farger falmer. For å sikre fargefasthet i mange år bruker KEIM mineralmaling ekstremt lysbestandige uorganiske pigmenter.

Malingen er multifunksjonell: på den ene siden beskytter den bygningens struktur, på den annen side fungerer den som et viktig designmedium i arkitektur og byplanlegging, fordi fargeformer og understreker individualiteten til bygningen eller boligeiendommen.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

MINERALPIGMENTER FALMER IKKE.

Mineralpigmenter er preget av ekstremt høy farge konstantitet. Takket være det faktum at KEIM mineralmaling bare inneholder pigmenter av høy kvalitet som er motstandsdyktige mot UV-stråling, forblir de uendret i flere tiår.

Noen malinger mister farge saktere, mens andre mister fargen raskere – på grunn av forurensning og fremfor alt på grunn av mangel på motstand mot UV-stråling fra sollys. Mens smuss endrer glans og fargetone, kan UV-stråling føre til at fargen på selve materialet endres. Mange organiske pigmenter endrer sin kjemiske struktur under påvirkning av UV-stråler og mister dermed sin opprinnelige farge.

KEIM mineralmaling inneholder bare uorganiske pigmenter av høy kvalitet og garanterer dermed en unik fargefasthet på markedet!

KEIM STANDARDFARGER

STS MALINGSFJERNERE

KEIM NSTANDARDFARGER

STS MALINGSFJERNERE

Slide 1

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

Slide 1

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

Slide 1

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.