KEIM MYCAL®-SYSTEMET

EFFEKTIV MUGGFOREBYGGING INNENDØRS

For bærekraftig muggutbedring er det viktig å bekjempe årsakene og rette opp skaden. Avhengig av skadeomfanget og risikopotensialet, må hvert enkelt tilfelle undersøkes og passende tiltak for reparasjon må bestemmes.

KEIM Mycal-formutbedringssystemet for eliminering eller forebygging av mugginfeksjon inkluderer en rekke intelligente løsninger, noe som gjør hvert muggproblem enkelt og enkelt og fremfor alt trygt å håndtere. Den består av ulike sunne, mineralske individuelle produkter, som gir individuelt tilpassede utbedringsalternativer i ulike kombinasjoner. Det beste valget i alle tilfeller!

KEIM MYCAL®-TOP

En Innendørs silikatmaling som forhindrer mugg dannelse.

KEIM Mycal-Top er en spesialisert silikatmaling for innendørs bruk i.h.t. EN 13 300 (oppfyller også kravene i henhold til DIN 18363 avsnitt .4.1) for rom angrepet av mugg, eller der det er fare for det.

Høy diffusjonsåpenhet og fuktregulerende egenskaper garanterer tørre vegger. Alkalisk depot hemmer dannelsen av næringsstoffer for mugg. Naturligvirkende antimikrobielle mineraler og fotokatalytiske aktive pigmenter reduserer usunne stoffer. 

Tone
Hvit og KEIM Exclusive fargekart

Påføring

Pensel, rull eller sprøytes.

Forbruk
Standardforbruk er 0,25 l / m² + ca. 0,02 l KEIM Special Fixative for to strøk.

Leveringsform
5 og 15 liter.

TILBEHØR MYCAL SYSTEMET

KEIM MYCAL®-XO

Klar til bruk, vannbasert desinfeksjonsmiddel for forbehandling og rengjøring av mikrobielle eller forurensede veggflater innendørs.

Inneholder ikke klor. Aktive hydrogenperoksidkomponenter reagerer under bruk på oksygen og vann. Merk sikkerhetsforskrifter og les produktinformasjonen

Tone
Gjenomsiktig

Påføring
Pensel.

Forbruk
Ca. 0,3 l/m² avhengig av underlaget

Leveringsform
2, 5 ltr spann

KEIM MYCAL®-FIX

Silikatforbehandlingsmiddel for binding av muggsporer og for priming av Mycal-CS-ark. KEIM Mycal®-Fix har en feste- og absorberingsregulerende effekt og binder muggsoppen og sporer på infiserte overflater. På grunn av høy pH-verdi er det også hemmende for dannelsen av mugg.

Leveringsform
5 og 20 liters kanne.

KEIM MYCAL®-POR

En kalkbasert puss og er spesielt egnet for sannering av vegger og boligområder utsatt mugginfeksjon.

Kalkbasert tørrmørtel i henhold til EN 998-1, CS I.

Mineralsk spesialkalkpuss for innendørs bruk med spesielle sorpsjons- og fuktighetsregulerende egenskaper. Brukes til å sette opp og forsterke alle platetyper i KEIM Mycal-systemet.

Tone
Hvit

Påføring

Murskje, stålplate, pussemaskin, mikser.

Forbruk
Normforbruket er ca. 3,9 kg / m² ved 3 mm gips, hhv. 5 – 6 kg / m² for liming og forsterkning.

Leveringsform
25 kg. sekk.

INNVENDIG ISOLASJON

Den riktige løsningen for kalde yttervegger, hvor du har et ønske om å bevare fasadens utseende, for eksempel av murstein, ornamenter eller andre arkitektoniske uttrykk.

Avhengig av krav og forventninger kan systemet brukes som enkel beskyttelse mot mugg, som funksjonell intern isolasjon eller som en totalløsning med de beste romklimatiske egenskapene. Alle varianter har en til felles: de kan utføres med en beskjeden innsats og bare noen få produkter.

Muggsporer finnes overalt, men mugg oppstår bare når forholdene er til stede: fuktighet, organiske næringsstoffer og lav temperatur. Former kan bruke et bredt spekter av materialer som grunnlag for ernæring. For eksempel cellulose, bakgrunnsbilder, lim og plastmaling. Felles for disse organiske materialene er også at de er tette. Hvis det er fuktighet, legger det seg som kondens på slike tette lag, og muggvekst får ideelle vekstforhold.

KEIM MYCAL®- LAVA ROOM KLIMAPLATE

Plate for påføring på puss for å oppnå en diffusjonsåpen og lett isolerende konstruksjon med KEIM Mycal-systemet på innsiden av ikke-isolerte yttervegger

Mineralisk, ikke-brennbar romklimaplate for innendørs bruk. Isolerende og fuktregulerende effekt som sørger for et behagelig romklima – selv under spesiell belastning. 

Bruksområde
Innvendig etterisolering av yttervegger.

Spesifikasjon
For varmeledningsevne, se tabellen under.

Platetykkelse etc. m² per eske m² per pall

ƛ verdi (W/mK)

25 3,12 56,16 0,055
30 2,60 46,80 0,050
50 1,56 28,08 0,045
60 1,30 23,40 Kontakt STS
80 1,04 18,72 Kontakt STS

KEIM MYCAL®-LAVA SPACE CLIMATE PLATE-system er alltid spesifisert etter oppgaven. Ta derfor kontakt med STS for råd og informasjon om tilleggsprodukter.

Innhold
Plate størrelse 625 mm x 416 mm.

Leveringsmåter
Hele kartonger.

KEIM MYCAL®-LAVA ROIM CLIMATE PLATE-system er alltid spesifisert i henhold til oppgaven. Kontakt derfor KEIM for råd og informasjon om tilleggsprodukter. 

KEIM MYCAL®- ISOLERINGSFLISER

Mineralsk, ikke-brennbar kalsiumsilikatplate for å redusere kuldebroer i tak- og hjørneskjøter og for optisk utjevning av støtkanter.

Platestørrelse
125 cm x 50 cm

Platetykkelse
8 mm – 30 mm.

Leveringsform
pakke av 4 stk.

KEIM MYCAL®- BELYSNINGSPLATE

Mineral, ikke-brennbar kalsiumsilikatplate for vindus- og dørbelysning.

Platestørrelse
25 cm x 50 cm

Platetykkelse
15 mm.

Leveringsform
pakke av 20 stk.

HVORDAN BRUKE MYCAL®-SYSTEMET?

SE VIDEO

Slide 1

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

Slide 1

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

Slide 1

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.