SUNT INTERIØR

INTERIØRMALING FOR ET BEDRE, SUNT ROMKLIMA OG SUNNERE HJEM.

Maling fra KEIM setter deg på den sikre siden når det gjelder sunn livsstil. Alle innvendige malinger av KEIM er laget uten ekstra konserveringsmidler, løsemidler eller myknere. De er derfor ideelle for følsomme mennesker som barn eller allergi lider. Stuer, soverom eller studier malt med mineralmaling av KEIM lar alle puste fritt og gi en god følelse av sikkerhet. Dampgjennomtrengeligheten til malingen vår lar veggene dine «puste» og holder dem tørre. Dette er viktig for et sunt romklima og avgjørende for å forebygge mugg.

Ta gjerne kontakt med vår salgskonsulent
Rune Hagen på telefon eller mail for en avtale.

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune(@)sts-surface.no

FOR EN FIN IDE!

Er du også kjent med den ubehagelige lukten av ny maling som tar dager å forsvinne fra nymalte rom? Vil du kunne utnytte rommene fullt ut kort tid etter å ha malt dem uten den irriterende lukten av fersk maling og skadelige stoffer? For en fin idé! Med de økologiske malingene fra KEIM blir denne «ønsketenkningen» virkelighet!

I flere tiår har KEIM vært opptatt av å utvikle og produsere sunne malinger, noe som gir et bidrag til sunnere hjem. Alle våre økologiske malinger bruker kaliumsilikat som bindemiddel og inneholder ingen tilsatte løsningsmidler som kan forurense luften. Bindemiddelet gjennomgår en kjemisk reaksjon som resulterer i dannelse av en permanent binding med substratet, og beholder høy dampgjennomtrengelighet. Det er ingen ubehagelig lukt fra verken løsningsmiddel eller maling, og ubegrenset bruk kan gjøres av rommet igjen umiddelbart etter maling.

Dette geniale prinsippet ble oppfunnet og markedsført av den trente keramikeren og den inderlige oppfinneren Adolf Wilhelm Keim. I 1878 la han grunnlaget for selskapet KEIMFARBEN med etableringen av den første to-komponent silikatmalingen. I tiårene som fulgte vokste KEIM til å bli verdensmarkeds- og kompetanseleder for mineralbyggingsbeskyttelse. Vi holder fortsatt Adolf Wilhelm Keims arv i live i dag og er stolte over å bidra til sunnere hjem. Våre produkter og systemer står for bærekraftig, økologisk konstruksjon. Vi tar på oss ansvaret for miljøet og for fremtidige generasjoner.

KEIM STANDARDFARGER

STS MALINGSFJERNERE

Våre malinger er egnet for allergikere for å sikre sunnere liv i ditt eget hjem.

KEIM NSTANDARDFARGER

STS MALINGSFJERNERE

Block
Om du ikke finner det du leter etter eller er usikker på hva du skal velge.
Ring oss!

+47 22 05 62 00

TA KONTAKT
Til kontaktskjema
FARGER
Til Keim fargepaletter
VIDEOER
Til Keim videoene
BROSJYRER
Til Keim og STS brosjyrer
NYE KURSDATOER
Til Keim og STS Kurs
Slide 1

KONTAKT OSS.

STS – Surface Treatment Systems AS
Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo

Telefon: +47 22 05 62 00
E-post: post@sts-surface.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag kl. 07.00 – 14.00

Slide 1

TRENGER DU BISTAND?

Hvilken type maling skal på de enkelte underlagene og hva må gjøres av forarbeider. Vi tar gjerne gratis befaring for råd og veiledning for våre kunder.

Kontakt: Rune Hagen

Tlf: +47 95 44 88 44
E-post: rune@sts-surface.no

Slide 1

Ved å melde deg på nyhetsbrevet er du sikret å få oppdateringer på nyheter, produkter, og annen informasjon som kan være til nytte. Kurs, seminar osv.