puss og sparkelmasse produkter

Hvorfor velge Keim pussprodukter?

Det er KEIMs filosofi å utvikle mineralsk puss, tilpasset formålet. Puss som kan skape og forme bygg, samtidig som den kan løse bygningsmessige oppgaver og imøtekomme særlige krav og håndtere utfordringer. All puss fra KEIM er mineralsk, diffusjonsåpen og motstandsdyktig mot mekanisk belastning.

KEIM har et stort sortiment pussprodukter, utviklet for å imøtekomme særlige tekniske utfordringer. Det finnes produkter til sanering og håndtering av salt- og fuktbelastede fasader og vegger, mugg- og soppdannelser, renoveringsoppgaver og tilpassede løsninger til særlige underlag.

Det er ubegrensede utformings- og dekorasjonsmuligheter, uansett om en ønsker en glatt eller strukturert overflate.

PUSSPRODUKTER

KEIM RENOVERINGS- OG TYNNPUSS

Renoverings- og heftpussene fra KEIM er optimalisert til bruk på eksisterende pussflater som krever hel eller delvis renovering. KEIM Universalpuss, KEIM Universalpuss Fin og KEIM Turado kan brukes på alle bæredyktige underlag – mineralske som organiske, og produktene kan forarbeides etter behov, slik at ønsket resultat oppnås. Renoverings- og heftpuss fra KEIM kan anvendes i forbindelse med legging av vev i fasaden.

Til produktene.

KEIM RESTAURERINGSPUSS

KEIM NHL-Kalkpuss-Fin og NHL-Kalkpuss-Grov. Den naturlige hydrauliske kalkpuss har en flere tusen år gammel historie og er benyttet i mange kultursamfunn gjennom tidene. I dag anvendes den typisk til restaureringsformål, men har også vunnet interesse i det moderne, bærekraftige byggeri. KEIM NHL-kalkpuss har veldig fine forarbeidsegenskaper, med en avspent herding og positive egenskaper for inneklimaet.

Til produktene

KEIM FUKTHÅNDTERING

Murverk som er gjennomvått av fukt og salt kjennetegnes ved adskillige skadesymptomer:

  • Fuktutslag
  • Saltutslag
  • Puss- og malingsflassing

Slike skader skaper store problemer, særlig på historiske bygninger, i gammel byggemasse og i sokkelområder. Fukten vandrer inn i murverket, som suger fukten til seg som en svamp. Med fukten når vannoppløselige salter inn i bygget. Vannet fordamper og saltene utkrystalliseres. Trykket fra denne krystalliseringen medfører at puss og maling dyttes av. KEIM har flere systemer som håndterer fukt, tilpasset problemstillingen. Med KEIM Porosan Saneringspuss-system til fuktige og/eller saltinfiserte fasader kan det foretas en effektiv og holdbar sanering av skadde bygningsdeler. Systemet er vannavvisende og svært diffusjonsåpent. KEIM Porosan utmerker seg med det optimale porevolumet. Fukten ledes fra murverket og inn i pussen, der fordamper vannet, mens saltene lagres i de store porene. Pussen dyttes ikke av og puss-systemet forblir tørt og fritt for utblomstringer.

Til Produktene

KEIM MINERALPUSS

KEIM Standardpuss er en grunn- og sluttpuss til mineralske underlag med fine vanndampdiffusjonsegenskaper. Innvendig og utvendig, samt på steder med fukt. Tørrmørtel på kalk/sement-basis. Enkel å jobbe med.

Til produktene

KEIM SECCOPOR

er en spesialpuss med fine fuktregulerende egenskaper. Keim Seccopor har en kraftig uttørrende effekt på grunn av sin særlige porestruktur. Slik motvirkes det at fukt stiger lenger opp i murverket. KEIM Seccopor brukes når det er behov for regulering av luften innendørs i rom, og når man vil unngå kondens. Puss-systemet er fremragende til bruk på fuktig murverk uten stor saltbelastning.

Til produktene

KEIM DEKORASJON

Bruksklar, farget sol-silikatpuss med en spesiell kombinasjon av mineralske bindemiddel. KEIM Stucasol kan anvendes på mineralske og organiske underlag, innendørs og utendørs. KEIM Stucasol er den første solsilikatpuss i verden og setter nye standarder for farget puss. Den er svært holdbar, fargestabil, og både enkel og sikker å anvende. Det benyttes kun mineralske pigmenter, som inkapsles i bindemiddelet, og bindemiddelet inngår i en kjemisk forbindelse med underlaget. Det vil altså verken blekne eller få vasket ut fargepigmentene.

Til produktene

KEIM SPARKELMASSE

Bli kjent med KEIMs brede utvalg av mineralske sparkelmasser, og finn riktig produkt for ethvert underlag. 

Til produktene

FØLG OSS PÅ
 

Kontakt oss

Send oss en tilbakemelding

Ring oss

+47 22 05 62 00

5 + 3 =

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00