KEIM RENOVERING- OG TYNNPUSS

Renovering og heftpussproduktene fra KEIM egner seg til påføring på gamle pussflater både innendørs og utendørs. De universale pussproduktene er velegnet til overflater som skal filses, samt på armering der det skal påføres på hele overflater hvor det er revner i pussen.

KEIM TURADO

For renovering og heftpuss på kalksementbasis til innendørs og utendørs bruk. Puss og mørtelgruppe CS II i h.t. EN 998-1. Spenningssvak, fiberarmert.

Anvendelsesområde: Velegnet som sluttpuss til renovering av bæredyktige gamle maling og pusslag.  Lagtykkelse min. 3 mm opp til maks.12 mm.

Tone
Natur hvit.

Påføring
Egnet verktøy er stålbrett, filsebrett, blandemaskin og pussemaskin

Forbruk
Ca. 1,35 kg/m²/mm

Leveringsform
25 kg sekk.

(Pall: 36 x 25 kg)

KEIM UNIVERSALPUSS
1,3 mm

Er en renovering- og fasadetynnpuss på kalksementbasis med tilslagstoffer og fiberarmering. Den er spenningssvak og har en ekstremt god vedheft. Meget godt egnet til utsatte detaljer, på flater med lav eller ujevn absorpsjon samt flater med overflateskader som gir opphav til store tykkelsesforskjeller i mørtelen. Kan pusses ned til tilnærmet null tykkelse uten å svekkes, f.eks. sålebenker.

Anvendelsesområde: Som en finpuss for renovering av bærekraftige gamle lag med maling, puss og sprekkdannelser. Delvis eller hele overflater. Kornstørrelse: 0 – 1,3 mm.

Tone
Naturlig.

Påføring
Egnet verktøy er stålbrett, murskje eller pussemaskin.

Forbruk
Ca. 1,1 kg/m² pr. 1 mm pusstykkelse

Leveringsform
25 kg sekk.

(Pall: 36 x 25 kg)

KEIM UNIVERSALPUSS FIN
0,6 mm

Er en puss på kalksementbasis med forskjellige tilslag og fiberarmering for renovering og etterbehandling av fasader. Den er spenningssvak og har en ekstremt god vedheft. 

Anvendelsesområde: Som et sluttpuss til renovering av bæredyktige gamle underlag av maling, puss og sprekkdannelser. Delvis eller hele overflater. Kornstørrelser 0 – 0,6 mm

Tone
Hvit

Påføring
Egnet verktøy er stålbrett, murskje eller pussemaskin.

Forbruk
Ca. 1,2kg/m² pr. mm pusstykkelse

Leveringsform
20 kg sekk.

(Pall: 36 x 20 kg)

FØLG OSS PÅ
 

Kontakt oss

Send oss en tilbakemelding

Ring oss

+47 22 05 62 00

1 + 4 =

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00