Keim-produkter

Med oppfinnelsen av silikat-teknikken grunnla Adolf Wilhelm KEIM selskapet «KEIM» i 1878. I dag fremstår selskapet som den ledende spesialisten innen mineralbyggingsbeskyttelse globalt.

KEIM tilbyr de mest holdbare farger og systemløsninger for fasader og innendørs områder på rent mineralsk basis. Vi har bare vært i stand til å sikre vår posisjon som en ledende leverandør av mineralfarger ved hele tiden å være pionerer. Vårt oppdrag: «Vi lager den beste fargen i verden» understreker at det er et mål vi ønsker å leve opp til.

KEIM benytter kun mineralske pigmenter i sine produkter, de er lysekte og falmer ikke, og man opprettholder diffusjonsåpenheten i motsetning til produkter der det benyttes akryl / organiske pigmenter.

STS AS er eneforhandler av Keim produkter i Norge.

KEIM PRODUKTER

UTENDØRS MALINGSPRODUKTER

Her finner du alle våre malingsprodukter til utvendig bruk. Er det pussede fasader eller fasader av trepanel er dette siden å besøke. Vi står selvfølgelig til tjeneste med veiledning om hva som passer for ditt prosjekt.

PUSS OG SPARKELMASSE

Puss og sparkelmasseproduktene til Keim er alle mineralske med høy diffusjonsåpenhet. Serien inkluderer alt fra spesielle vedheftsprodukter  for renovering til puss-systemer for fukt- og saltsanering.

INNENDØRSPRODUKTER

Vi leverer også Keim silikatmaling til innvendig bruk. Inneklima er viktig og er noe vi alle tenker på. Silikatmaling innendørs gir et sunt inneklima, lang holdbarhet og har et vakkert matt utseende. Malingen har også mange andre egenskaper.

SUPPLERENDE PRODUKTER

For å sikre godt resultat og kunne imøtekomme særlige krav og problemtilfeller tilbyr KEIM en rekke suppleringsprodukter og spesialprodukter. Her finner du grunning, impregnering og andre forbehandlingsprodukter.

Under finner du diverse videoer fra Keim. Her får du gode råd og veiledninger.

KVALITET OG HOLDBARHET I 140 ÅR

RENHOLD AV KEIM SILIKATMALING

EKTE SILIKATMALING BRENNER IKKE

LASUR – REN ESTETIK FOR BETONG!

ILLUSTRASJON AV SINTERLAG

KEIM GRANITAL SYSTEMET

HVORDAN BRUKE CONCRETAL LASUR

FUKTBESKYTTELSE INNVENDIG

FØLG OSS PÅ
 

Kontakt oss

Send oss en tilbakemelding

Ring oss

+47 22 05 62 00

13 + 6 =

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00