Et behagelig inneklima, uten fukt og mugg

Innvendig etterisolering er den beste løsningen for kalde yttervegger, hvor du har et ønske om å bevare fasadens utseende, for eksempel med murstein, ornamenter eller andre arkitektoniske uttrykk.

Systemet kan brukes som en enkel beskyttelse mot mugg, og som innvendig isolasjon eller som en totalløsning med de beste romklimaegenskapene. Alle varianter har en ting til felles: De kan utføres med en minimal innsats og med noen få produkter.

Muggsporer finnes overalt, men mugg oppstår bare når forholdene er til stede som ved: fuktighet, organiske næringsstoffer og lav temperatur. Mugg bruker et bredt utvalg av materialer som næringsgrunnlag. Disse kan for eksempel være cellulose, tapet, lim og plastmaling. Felles for disse organiske materialene er også at de er tette. Hvis det er fuktighet, legger den seg som kondens på slike tette lag, og muggveksten får ideelle vekstforhold.

KEIM-farger er mineralske. Dette betyr at fuktighet på overflaten kan passere uhindret gjennom malingslaget og slippes ut igjen. Hvis du sørger for at mineralprodukter med riktige egenskaper også brukes som underlag for å absorbere og frigjøre fuktighet, vil veggene forbli tørre, selv ved høye fuktighetsbelastninger. Alle produktene i KEIM MYCAL® SYSTEM er utviklet for dette formålet.

KEIM MYCAL®-TOP

En Innendørs silikatmaling som forhindrer mugg dannelse.

KEIM Mycal-Top er en spesialisert silikatmaling for innendørs bruk i.h.t. EN 13 300 (oppfyller også kravene i henhold til DIN 18363 avsnitt .4.1) for rom angrepet av mugg, eller der det er fare for det.

Les mer ↓

KEIM MYCAL®-TOP
Høy diffusjonsåpenhet og fuktregulerende egenskaper garanterer tørre vegger. Alkalisk depot hemmer dannelsen av næringsstoffer for mugg. Naturligvirkende antimikrobielle mineraler og fotokatalytiske aktive pigmenter reduserer usunne stoffer. 

Tone
Hvit og KEIM Exclusive fargekart

Påføring
Pensel, rull eller sprøytes.

Forbruk
Standardforbruk er 0,25 l / m² + ca. 0,02 l KEIM Special Fixative for to strøk.

Leveringsform
5 og 15 liter.

Last ned

KEIM MYCAL®-XO

KEIM Mycal-XO brukes som desinfeksjonsmiddel på innvendige vegger infisert med mugg. En etterbehandling med KEIM Mycal-Top anbefales.

Les mer ↓

KEIM MYCAL®-XO
er en bruksklar, vannbasert desinfeksjonsmiddel for forbehandling og rengjøring av belastede eller forurensede veggflater innendørs. Inneholder ikke klor. De aktive hydrogenperoksidkomponentene reagerer under bruk på oksygen og vann. Følg sikkerhetsinstruksjonene og les produktinformasjonen

Tone
Farveløs

Påføring
Pensel.

Forbruk
ca. 0,3 liter pr. m². vhenger av underlag.

Leveringsform
5 liters kanne.

Last ned

KEIM MYCAL®-FIX

KEIM MYCAL®-FIX : Silikatforbehandlingsmiddel for binding av muggsporer og for priming av Mycal-CS-ark. KEIM Mycal®-Fix har en feste- og absorberingsregulerende effekt og binder muggsoppen og sporer på infiserte overflater. På grunn av høy pH-verdi er det også hemmende for dannelsen av mugg.

Les mer ↓

Leveringsform
5 og 20 liters kanne.

Last ned

KEIM MYCAL®-POR

er en kalkbasert puss og er spesielt egnet for sannering av vegger og boligområder utsatt mugginfeksjon.

Kalkbasert tørrmørtel i henhold til EN 998-1, CS I.

Les mer ↓

KEIM MYCAL®-POR
Mineralsk spesialkalkpuss for innendørs bruk med spesielle sorpsjons- og fuktighetsregulerende egenskaper. Brukes til å sette opp og forsterke alle platetyper i KEIM Mycal-systemet.

Tone
Hvit

Påføring
Murskje, stålplate, pussemaskin, mikser.

Forbruk
Normforbruket er ca. 3,9 kg / m² ved 3 mm gips, hhv. 5 – 6 kg / m² for liming og forsterkning.

Leveringsform
25 kg. sekk.

Last ned

KEIM MYCAL® LAVA ROOM KLIMAPLATE

Plate for påføring på puss for å oppnå en diffusjonsåpen og lett isolerende konstruksjon med KEIM Mycal-systemet på innsiden av ikke-isolerte yttervegger

Les mer ↓

KEIM MYCAL® LAVA ROOM KLIMAPLATE
Mineralisk, ikke-brennbar romklimaplate for innendørs bruk. Isolerende og fuktregulerende effekt som sørger for et behagelig romklima – selv under spesiell belastning. 

Bruksområde
Innvendig etterisolering av yttervegger.

Spesifikasjon
For varmeledningsevne, se tabellen under.

Platetykkelse etc.

m² pr. kartong

m² pr. palle

ƛ-verdi (W / mK)

25

3.12

56,16

0,055

30

2,60

46,80

0,050

50

1.56

28.08

0,045

60

1.30

23.40

Kontakt KEIM

80

1.04

18.72

Kontakt KEIM

Innhold
Plate størrelse 625 mm x 416 mm.

Leveringsmåter
Hele kartonger.

KEIM MYCAL®-LAVA ROIM CLIMATE PLATE-system er alltid spesifisert i henhold til oppgaven. Kontakt derfor KEIM for råd og informasjon om tilleggsprodukter. 

Last ned

KEIM MYCAL® ISOLERINGSFLISER

Mineralsk, ikke-brennbar kalsiumsilikatplate for å redusere kuldebroer i tak- og hjørneskjøter og for optisk utjevning av støtkanter.

Les mer ↓

Platestørrelse
125 cm x 50 cm

Platetykkelse
8 mm – 30 mm.

Leveringsform
pakke av 4 stk.

KEIM MYCAL® BELYSNINGSPLATE

Mineral, ikke-brennbar kalsiumsilikatplate for vindus- og dørbelysning .

Les mer ↓

Platestørrelse
25 cm x 50 cm

Platetykkelse
15 mm.

Leveringsform
pakke av 20 stk.

VELG RIKTIG PRODUKT

Vi ønsker å gjøre det enkelt og velge riktig maling for det underlaget som skal behndles. Vi har en rekke produkter som er spesielt tilpasset forskjellige underlag fra betong, puss, trevirke osv.

SPARKELMASSE

Valg av riktige produkter og fremgangsmåte kan noen ganger være en utfordring. Vi kommer gjerne og ser på prosjekter der det er ønskelig med STS eller KEIM produkter. Vi bistår med hjelp uansett hvor i landet.


Kontakt Rune Hagen.
Tlf: +47 95 44 88 44

Epost: rune(@)sts-surface.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Send oss en melding om du har spørsmål.

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00

FØLG OSS PÅ
 

Kontakt oss

Send oss en tilbakemelding

Ring oss

+47 22 05 62 00