Innendørsprodukter

Hvorfor velges silikatmalinger innendørs?

De egenskapene som særlig vektlegges ved valg av silikatmaling innendørs i dag er malingens egenskaper i forhold til brann, fukthåndtering og spesielle hygienekrav. Hygienekrav med tanke på mulighetene for spredning og vekst av mikroorganismer, samt krav til generelt inne- og arbeidsmiljø. Det er malingens mineralske oppbygning og den store diffusjonsåpenheten som gir forklaringen til egenskapene.

FOR INNVENDIGE TAK OG VEGGER

KEIM Ecosil-ME kan benyttes på alle mineralske underlag. Produktet har en fotokatalytisk virkning til forbedring av luftkvaliteten.

KEIM Optil er en solsilikat som gir muligheten til bruk av sterke fargenyanser og er et resultat av den seneste utvikling av uorganisk lysekte pigmentering og bindemiddelsteknologi. I et par av fargene med høyest fargeintensitet har det vært nødvendig med en mindre tilsetning av organisk pigmentering. Optil kan males på organiske malinger.

KEIM Inntop er en rimeligere løsning for maling av vegger og tak innvendig. KEIM Innotop er egnet både som ny maling og som renoveringsmaling i private hjem og i næringslokaler.

Keim Innostar er egnet for alle konvensjonelle innvendige vegg- og takflater. Egnet for både nye flater og til renovering av malte overflater i både hjem og bedrifter.

FOR INNVENDIG TREVIRKE

KEIM Lignosil Inco er et spesialprodukt for innvendig behandling av treflater. Dette gjelder også ulike typer trefiberplater. Keim Lignosil Inco kan tynnes med Keim Lignosil Inco-DL, som er malingens bindemiddel. Slik kan det oppnås meget lette fargesettinger av treverket. I alle blandingsforhold opprettholdes treverkets naturlige egenskaper.

INNVENDIG KALKMALING

KEIM Athenit er et system med en rekke produkter til kalkbehandling av vegger innendørs. KEIMs kalkfarger er ikke avsmittende. KEIM Athenit er uten syntetiske bindemidler, gir lysende farger i klassisk kalkglans, er diffusjonsåpen, miljøvennlig og bakteriedrepende. Keim Athenit er basert på ren, lesket kalk lagret i minst 3 år, og rent hvitt gresk marmormel.

KEIM Romanit er en bruksklar kalkmaling på grunnlag av kulekalk til utendørs og innendørs bruk. Spesielt egnet for bruk i alternativ boligbygging, spesielt på kalkpuss, kalksementpuss, absorberende naturstein og gamle mineralmalinger. Dekker godt.

FØLG OSS PÅ
 

Kontakt oss

Send oss en tilbakemelding

Ring oss

+47 22 05 62 00

1 + 8 =

Adresse

Professor Birkelands Vei 24C, 1081 Oslo
(inngang C14.)

Lager: (inngang C15)

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 07.00 – 15.30
Fredag                  kl. 07.00 –  14.00